مصرف گردو کاغذی خارجی به شما امکان زندگی در اروپا را می دهد

جدول 1 پارامترهای تحلیلی روش HPLC-UV را نشان می دهد. LODها بین 0.15 تا 0.30 mg/kg و LOQ بین 0.50 تا 1.00 mg/kg بود. دقت روش خوب بود.

زیرا مقادیر % RSD سنجش‌های درون روز (n = 6) و بین روز (n = 3×3) به ترتیب کمتر از 6.1 و 8.2 بود. دقت با استفاده از درصد نسبی بازیابی (%R) در سه سطح غلظت (0.5، 25، 50 mg/kg) محاسبه شد و بین 90.8 و 97.1 درصد برای سنجش درون روز (n = 6) قرار گرفت.

نمودار جعبه محتویات توکوفرول کل در روغن های گردو کاغذی خارجی بلغاری، فرانسوی، یونانی و اوکراینی. مقادیر نمودار جعبه برجسته شده با حروف مختلف لاتین به طور قابل توجهی در α = 0.001 متفاوت است.
محدوده غلظت گزارش شده مطابق با مطالعات منتشر شده در ادبیات بود.

طیف گسترده ای از مطالعات موجود وجود دارد که تایید می کند γ-توکوفرول بدون توجه به رقم یا منشاء جغرافیایی نمونه، بالاترین غلظت را در روغن دانه گردو دارد.

در مورد α-توکوفرول، به ویژه، برخی از مطالعات ذکر شده مقادیر بالاتری را در مقایسه با موارد گزارش شده در این مطالعه، تا 45 میلی گرم در هر کیلوگرم روغن گردو گزارش کرده اند.

محدوده غلظت‌ها برای مجموع محتویات β- و γ-توکوفرول‌ها حتی گسترده‌تر است، زیرا برخی از مطالعات مجموع توکوفرول‌های β- و γ-توکوفرول را در کمترین حد 35 میلی‌گرم به ازای هر کیلوگرم روغن گزارش کرده‌اند که به طور قابل‌توجهی در مقایسه با آن کمتر است. به غلظت های یافت شده در این مطالعه.

از سوی دیگر، غلظت‌های بالاتری در محصولات منشأ آرژانتین و ترکیه گزارش شده است که از این ایده حمایت می‌کند که بین محتوای توکوفرول و منشأ جغرافیایی همبستگی وجود دارد.

همانطور که برای δ-توکوفرول، محدوده غلظت گزارش شده در ادبیات مشابه با آنچه در مطالعه حاضر تعیین شده است.

4. نتیجه گیری

یک پروتکل سریع برای تعیین غلظت همولوگ های توکوفرول در نمونه های گردو که از چهار منطقه مختلف اروپایی (یونان، اوکراین، فرانسه و بلغارستان) با استفاده از HPLC-UV سرچشمه می گیرند، ایجاد شد.

بر اساس نتایج، بیشترین غلظت در گردوی اوکراینی، دومین غلظت در گردوی یونانی و پس از آن گردوی بلغاری و فرانسوی به دست آمد. نتایج با استفاده از آنالیز واریانس یک عاملی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت و مشخص شد که نمونه ها به طور قابل توجهی با یکدیگر متفاوت هستند (p-value <0.001).

که نشان می دهد اختلافات زیادی بر اساس منشاء جغرافیایی نمونه ها وجود دارد. علاوه بر این، روغن دانه گردوی اوکراینی غلظت قابل توجهی بالاتری نسبت به بقیه نمونه ها داشت.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.